Polaznicima PHP i Magento edukacije uručene potvrde o sudjelovanju na edukaciji

 

Polaznicima PHP i Magento edukacije uručene potvrde o sudjelovanju na edukaciji

 

12

 

 

Uspješno završila još jedna edukacija u sklopu projekta Partner Net 2 Podrškom i partnerstvom do zapošljavanja

 

Završio je i drugi dio edukacije, pojačana PHP i Magento edukacija, koja se održavala u sklopu projekta Partner Net 2 Podrškom i partnerstvom do zapošljavanja. Polaznici ove edukacije bili su polaznici prethodne PHP Akademije (konkretno najuspješnijih šest polaznika) također održane u sklopu projekta Partner Net 2, koju su pohađale 23 nezaposlene osobe. 

 

U tvrtki Inchoo d.o.o., izvoditelja edukacije, 4. travnja šest je polaznika PHP i Magento edukacije prezentiralo svoje projekte kao završni dio edukacije koja je trajala mjesec dana, a polaznici su pod vodstvom mentora četiri tjedna radili u punom radnom vremenu i tako stjecali praktična znanja i kompetencije u korištenju PHP programskog jezika i korištenja Magento platforme.

 

 

PHP akademija u tvrtki Inchoo d.o.o. u sklopu projekta Partner Net II

Najuspješniji polaznici edukacije PHP akademija, koja se provodila tijekom siječnja i veljače, prezentirali su 26. veljače u tvrtki Inchoo d.o.o. (koja je izvoditelj edukacije) svoje projekte – završni dio PHP akademije.

 

Edukacija PHP akademija održavala se u sklopu projekta Partner Net 2 Partnerstvom i podrškom do zapošljavanja. Projekt se financira iz Europskoga socijalnog fonda – Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014./2020. / Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja. Nositelj projekta je Županijska razvojna agencija Osječko-baranjske županije, a partneri na projektu su Centar za poduzetništvo Osijek, HGK – Županijska komora Osijek i HZZ Regionalni ured Osijek.

Opširnije...

Započela PHP akademija u sklopu projekta Partner Net 2

php akademija 2 thU sklopu projekta Partner Net 2 Partnerstvom i podrškom do zapošljavanja, koji se financira iz Europskog socijalnog fonda – Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014./2020. /Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja, u utorak, 15. siječnja, započela je s radom PHP Akademija.
ICT sektor jedna je od propulzivnih grana gospodarstva koja nudi zanimljive mogućnosti za razvoj profesionalne karijere te odlične uvjete zapošljavanja i samozapošljavanja.
Jedan od najvećih problema za ICT tvrtke predstavlja nedostatak adekvatnog stručnog kadra. Radi stjecanja znanja, vještina i kompetencija u vezi s ICT sektorom, u sklopu projekta Partner Net 2 predviđeno je održavanje dviju edukacija iz web-developmenta: PHP Akademije i PHP i Magento edukacije.
PHP Akademiju polazit će 23 nezaposlene. Osobe. Naglaska ove edukacije bit će na programskom jeziku PHP-u, u odnosno njegovoj upotrebi za različite baze podataka i web platforme. Glavna prednost ovog programskog jezika u njegovoj je jednostavnosti i u tome što se koristi na gotovo 80 posto web-stranica. Broj web-stranica i aplikacija napravljenih u PHP-u svakodnevno raste, a paralelno s time raste i potreba za dobrim php-developerima koji takve sustave mogu održavati i nadograđivati.

Opširnije...

Ured Osijek

Javna ustanova Županijska razvojna agencija Osječko-baranjske županije

Stjepana Radića 4

31000 Osijek

Hrvatska

Tel: +385 31 221 840

Fax: +385 31 221 841

email: regija@obz.hr

web: www.zra.hr

Radno vrijeme od ponedjeljka do petka od 7:30 do 15:30 sati

Ured Bruxelles

Public Institution Development agency of Osijek-Baranja County
Rue Montoyer 18/b
1000 Bruxelles
Belgium
Tel: ++32 2 230 6733
email:  regija@obz.hr
web: www.slavonija.hr/eu
Working hours from Monday to Friday 9AM - 5PM

Društvene mreže

Glavne aktivnosti Agencije su pružanje tehničke i savjetodavne potpore u programima međunarodne i regionalne suradnje

Top
Korištenjem internetske stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.
U redu