Edukacija za poduzetnike početnike

 

Ponovno su aktivirane potpore za samozapošljavanje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje! Centar za poduzetništvo u okviru projekta Partnerstvom i podrškom do zapošljavanja - PARTNER NET II provodi novi ciklus edukacija za poduzetnike početnike.

 

Prijavite se, novi ciklus počinje u ponedjeljak!

 

Klik za prijavu

 

Održana edukacija za poduzetnike početnike

 

U razdoblju od 30.1. do 14.2.2020. u prostorijama Centra za poduzetništvo u Osijeku, provedena su dva ciklusa radionica za poduzetnike početnike. Edukacija je to koja se provodi u sklopu projekta PARTNER NET II – Partnerstvom i podrškom do zapošljavanja. Projekt provodi Javna ustanova Županijska razvojna agencija Osječko baranjske županije, a partneri na projektu su Centar za poduzetništvo Osijek, HGK županijska komora Osijek i Hrvatski zavod za zapošljavanje regionalni ured Osijek.

 

Cilj radionica bio je stjecanje znanja potrebnih za pokretanje i vođenje vlastitog poslovnog poduhvata. Polaznici su analizirali vlastite kapacitete za poduzetništvo te su nakon općenitog početka posvećenog poduzetništvu i poduzetnicima, svakim slijedećim danom proučavali sve bitne elemenate poduzetničkog pothvata. Polaznici su tako proučili područje financija, marketinga, komunikacije s tržištem te su se posebno posvetili izradi marketing mix-a za vlastiti poslovni pothvat. Posljednja dva dana edukacije posvećena su integriranju svega naučenog u poslovni plan te njegovoj prezentaciji ostalim polaznicima i predavačima kao potencijalnim investitorima i/ili kupcima.

 

Projekt PARTNER NET II polaznicima radionica nudi daljnje savjetovanje pri pokretanju poduzetničkog pothvata, ali i mentoriranje u prvim mjesecima poslovanja kada je poduzetnicima početnicima podrška najviše potrebna.

 

Više informacija o projektu: http://www.zra.hr/index.php/partner-net-2?amp;lang=hr-HR

 

 

PHP akademija u sklopu PARTNER NET II

 

„Projektom PARTNER NET II financira se još jedna PHP akademija. Akademiju će provoditi INCHOO d.o.o., a više informacija o samoj akademiji i uvjetima prijave možete pronaći na linku: https://inchoo.hr/php-akademija-2020/

 

Ured Osijek

Javna ustanova Županijska razvojna agencija Osječko-baranjske županije

Stjepana Radića 4

31000 Osijek

Hrvatska

Tel: +385 31 221 840

Fax: +385 31 221 841

email: regija@obz.hr

web: www.zra.hr

Radno vrijeme od ponedjeljka do petka od 7:30 do 15:30 sati

Ured Bruxelles

Public Institution Development agency of Osijek-Baranja County
Rue Montoyer 18/b
1000 Bruxelles
Belgium
Tel: ++32 2 230 6733
email:  regija@obz.hr
web: www.slavonija.hr/eu
Working hours from Monday to Friday 9AM - 5PM

Društvene mreže

Glavne aktivnosti Agencije su pružanje tehničke i savjetodavne potpore u programima međunarodne i regionalne suradnje

Top