Započela Auto Cad edukacija

 

U sklopu projeketa Partnerstvom i podrškom do zapošljavanja - PARTNER NET II kojeg provodi Javna ustanova Županijska razvojna agencija Osječko – baranjske županije 9.12.2019. započela je edukacija za Auto Cad operatera.

 

Edukaciju će izvoditi Pučko otvoreno učilište Algebra, a očekivano trajanje edukacije je 3 mjeseca. Pohađat će ju 10 nezaposlenih osoba s područja Osječko – baranjske županije koji će završetkom ove edukacije steći veću konkurentnost na tržištu rada.

 

 

 

Edukacija njegovatelja starijih i nemoćnih osoba

 

 

U četvrtak 5.12.2019. u prostorijama učilišta Studium u Osijeku započela je edukacija pod nazivom Program osposobljavanja za poslove njegovatelja/ica starijih i nemoćnih osoba. Edukacija je u potpunosti financirana projektom PARTNER NET II kojeg provodi Javna ustanova Županijska razvojna agencija Osječko – baranjske županije.

 

Osposobljavanje će pohađati 20 nezaposlenih žena s područja Osječko – baranjske županije, a pred njima je 500 sati edukacije koja se sastoji od teorijskog i praktičnog dijela te završna provjera stečenih znanja i vještina po završetku edukacije.

 

 

 

 

Započela edukacija za poslove menadžera za izradu i provedbu EU projekata

 

 U srijedu 27.11.2019. u Osijeku je započela edukacija pod nazivom „Program osposobljavanja za poslove menadžera za izradu i provedbu EU projekata“.

 

Edukacija je to u sklopu projekta „Partnerstvom i podrškom do zapošljavanja – PARTNER NET II“ kojeg provodi Javna ustanova Županijska razvojna agencija Osječko – baranjske županije.

 

Samu edukaciju pružat će Pučko otvoreno učilište Obris, a polaznike nakon 125 sati edukacije čeka završni ispit na kojem će samostalno prezentirati stvarni projektni prijedlog kojeg su izradili uz pomoć novostečenih znanja i vještina.

 

Ovo je prva grupa edukacije koja se trenutno provodi iz projekta „Partnerstvom i podrškom do zapošljavanja – PARTNER NET II“. Za početak prosinca zakazane su i ugovorene još dvije grupe edukacija – „Program osposobljavanja za poslove Cad operatera“ i „Program osposobljavanja za poslove njegovatelja/ice starijih i nemoćnih osoba“.

 

Svakako je važno za napomenuti kako su svi polaznici ove edukacije visoko obrazovane nezaposlene osobe koje će polazeći ovu edukaciju steći veću konkurentnost na tržištu rada.

 

 

Ured Osijek

Javna ustanova Županijska razvojna agencija Osječko-baranjske županije

Stjepana Radića 4

31000 Osijek

Hrvatska

Tel: +385 31 221 840

Fax: +385 31 221 841

email: regija@obz.hr

web: www.zra.hr

Radno vrijeme od ponedjeljka do petka od 7:30 do 15:30 sati

Ured Bruxelles

Public Institution Development agency of Osijek-Baranja County
Rue Montoyer 18/b
1000 Bruxelles
Belgium
Tel: ++32 2 230 6733
email:  regija@obz.hr
web: www.slavonija.hr/eu
Working hours from Monday to Friday 9AM - 5PM

Društvene mreže

Glavne aktivnosti Agencije su pružanje tehničke i savjetodavne potpore u programima međunarodne i regionalne suradnje

Top