Naše djelatnice Ružica Bjelica i Ana Ćuk jučer su u Čakovcu sudjelovale na svečanosti na kojoj je agencija HAMAG-BICRO dodijelila Odluku o financiranju za 7 B-Light projekata.

 

Župan Ivan Anušić, na konferenciji za medije predstavio je potpore poduzetnicima za ublažavanje posljedica poslovanja izazvanih koronavirusom, potpore za pokretanje, razvoj i unaprjeđenje poslovanja za gospodarstvo te mjere pomoći turističkom sektoru kroz potpore OPG-ima koji pružaju uslugu smještaja.

 

Novi ciklus edukacija za poduzetnike početnike – PARTNER NET II

 

 

Ponovno su aktivirane potpore za samozapošljavanje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a Centar za poduzetništvo u okviru projekta Partnerstvom i podrškom do zapošljavanja - PARTNER NET II provodi novi ciklus edukacija za poduzetnike početnike u sklopu kojih zainteresirani mogu izraditi ili revidirati postojeći poslovni plan.

 

 

Poveznica na članak

 

Danas je u Regionalnoj vinoteci u Tvrđi predstavljen novi prekogranični projekt "Vinski turizam bez granica - jedinstvena vinsko-turistička destinacija" ukupne vrijednosti 399.969,12 eura.

 

 

Jučer su predstavnici Ugostiteljsko-turističke škole Osijek u sjedištu Osječko-baranjske županije potpisali Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u iznosu 71,5 milijuna kuna.

 

Ukoliko vas zanima Edukacija za vodiče programa promatranja ptica još uvijek se možete prijaviti za sudjelovanje, najkasnije do 25. lipnja 2020, na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Jučer je u Velikoj vijećnici Skupštine Osječko-baranjske županije održana svečanost uručenja 35 ugovora za razvojne projekte na području naše županije i to u ukupnoj vrijednosti 124.036.305,27 kuna.

Stranica 1 od 29

Ured Osijek

Javna ustanova Županijska razvojna agencija Osječko-baranjske županije

Stjepana Radića 4

31000 Osijek

Hrvatska

Tel: +385 31 221 840

Fax: +385 31 221 841

email: regija@obz.hr

web: www.zra.hr

Radno vrijeme od ponedjeljka do petka od 7:30 do 15:30 sati

Ured Bruxelles

Public Institution Development agency of Osijek-Baranja County
Rue Montoyer 18/b
1000 Bruxelles
Belgium
Tel: ++32 2 230 6733
email:  regija@obz.hr
web: www.slavonija.hr/eu
Working hours from Monday to Friday 9AM - 5PM

Društvene mreže

Glavne aktivnosti Agencije su pružanje tehničke i savjetodavne potpore u programima međunarodne i regionalne suradnje

Top