Sa oduševljenjem objavljujemo da je projekt CAMARG izabran kao jedan od 6 Green Growth/Blue Growth projekata unutar programa Interreg Mediterranean 2014.-2020. za sudjelovanje na Sparkshow eventu koji će se održati 19. rujna 2019 u Bruxellesu u sklopu zajedničke konferencije Green Growth/Blue Growth zajednice. 

 

 

Pozivnica na 1. Gumiranje - Drava River Fest u organizaciji udruge Osječka tvornica ideja i Županijske razvojne agencije OBŽ, koja se u organizaciju uključila kroz projekt Amazon of Europe Bike Trails.

 

 

Osječke službe Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje i Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje obnavljati će se kroz projekt energetske obnove. 

 

 

Zavirite na kratko u promotivni video projekta CAMARG koji je u provedbi već više od 2 godine i jako se veselimo njegovim rezultatima na terenu! 

 

Uspjeli smo povezati naše male proizvođače, pobliže upoznati njihove priče, širiti ih dalje i što je najbolje od svega - uživati u preukusnim i omiljenim proizvodima s naših domaćih OPG-ova! 

 

 

PROMOTIVNI VIDEO

 

tps://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t97/1.5/16/1f9c0.png");">?https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t44/1.5/16/1f377.png");">?

Pratite nas i dalje jer smo vam još svašta-nešto pripremili!

 

U našim prostorijama danas se održao radni sastanak predstavnika regionalnih koordinatora pet slavonskih županija.

 

Danas, u Zagrebu održana je konferencija, pod nazivom „Razvojno iskustvo regije Emilia-Romagna i komplementarnost modela za Slavoniju, Baranju i Srijem“.

 

[Iz medija]

 

Grad Osijek sudjelovao je u projektu IMPULSE – Integrirana podrška za upravljanje energetskom učinkovitošću u mediteranskim javnim zgradama koji se financirao kroz Interreg MED program, a završna je nacionalna konferencija održana u Osijeku.

 

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije upravo je objavilo Javni poziv za  sufinanciranje provedbe EU projekata na regionalnoj i lokalnoj razini za 2019. godinu prema Programu sufinanciranja provedbe EU projekata na regionalnoj i lokalnoj razini za 2019. godinu.

Stranica 1 od 18

Ured Osijek

Javna ustanova Županijska razvojna agencija Osječko-baranjske županije

Stjepana Radića 4

31000 Osijek

Hrvatska

Tel: +385 31 221 840

Fax: +385 31 221 841

email: regija@obz.hr

web: www.zra.hr

Radno vrijeme od ponedjeljka do petka od 7:30 do 15:30 sati

Ured Bruxelles

Public Institution Development agency of Osijek-Baranja County
Rue Montoyer 18/b
1000 Bruxelles
Belgium
Tel: ++32 2 230 6733
email:  regija@obz.hr
web: www.slavonija.hr/eu
Working hours from Monday to Friday 9AM - 5PM

Društvene mreže

Glavne aktivnosti Agencije su pružanje tehničke i savjetodavne potpore u programima međunarodne i regionalne suradnje

Top