Ispred Javne ustanove Županijske razvojne agencije Osječko-baranjske županije o poduzetništvu u Slavoniji govorila je u promotivnom videu projekta BOND Ružica Bjelica.

Naglasila je kako je u Osječko-baranjskoj županiji u posljednjih nekoliko godina vidljiv trend porasta poduzetnika početnika te je stoga znanje dobiveno u sklopu održane edukacije za standardizaciju usluge savjetovanja poduzetnika početnika, prve pilot-usluge mreže BOND od velike koristi za daljnje poslovanje.

 

BOND priznaje temeljnu ulogu koju poljoprivrednici i upravitelji zemljišta imaju u ekološkoj i ekonomskoj održivosti poljoprivrednog sektora u Europi, kao i važnost načina na koji se organiziraju vezano za europsku hranu i krajolik.

 

BOND doprinosi oslobađanju, jačanju i organiziranju velikog potencijala za kolektivno djelovanje i umrežavanje pojedinaca, grupa i entiteta poljoprivrednika i upravitelja zemljišta, fokusirajući se na zemlje s nižim razinama organizacije, s ciljem stvaranja jakih, dinamičnih i učinkovitih organizacija koje imaju važno mjesto u oblikovanju politike.

 

 

Ured Osijek

Javna ustanova Županijska razvojna agencija Osječko-baranjske županije

Stjepana Radića 4

31000 Osijek

Hrvatska

Tel: +385 31 221 840

Fax: +385 31 221 841

email: regija@obz.hr

web: www.zra.hr

Radno vrijeme od ponedjeljka do petka od 7:30 do 15:30 sati

Ured Bruxelles

Public Institution Development agency of Osijek-Baranja County
Rue Montoyer 18/b
1000 Bruxelles
Belgium
Tel: ++32 2 230 6733
email:  regija@obz.hr
web: www.slavonija.hr/eu
Working hours from Monday to Friday 9AM - 5PM

Društvene mreže

Glavne aktivnosti Agencije su pružanje tehničke i savjetodavne potpore u programima međunarodne i regionalne suradnje

Top