26. studenog 2019., u sklopu projekta pod nazivom „Akademija regionalnoga razvoja i fondova EU“ koji provodi Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, studenti udruge ERUDIO Ekonomskog fakulteta u Osijeku posjetili su JU Županijsku razvojnu agenciju Osječko-baranjske županije.

Studentima smo predstavili rad JU Županijske razvojne agencije Osječko-baranjske županije, razgovarali smo o fondovima Europske unije te o pojedinim EU projektima u koje su uključeni subjekti s područja naše županije, a predstavljene su i aktivnosti Informacijskog centra Europe Direct Osijek.

 

Projekt „Akademija regionalnoga razvoja i fondova EU“ koji provodi Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije namijenjen je studentskoj populaciji, odnosno studentskim udrugama i neformalnim grupama studenata. Cilj projekta je informiranje i edukacija studentske populacije o svim aspektima korištenja fondova Europske unije. Projekt obuhvaća provedbu različitih informativnih i edukativnih aktivnosti među kojima su predavanja, radionice, natjecanja i različita druga događanja.

Ured Osijek

Javna ustanova Županijska razvojna agencija Osječko-baranjske županije

Stjepana Radića 4

31000 Osijek

Hrvatska

Tel: +385 31 221 840

Fax: +385 31 221 841

email: regija@obz.hr

web: www.zra.hr

Radno vrijeme od ponedjeljka do petka od 7:30 do 15:30 sati

Ured Bruxelles

Public Institution Development agency of Osijek-Baranja County
Rue Montoyer 18/b
1000 Bruxelles
Belgium
Tel: ++32 2 230 6733
email:  regija@obz.hr
web: www.slavonija.hr/eu
Working hours from Monday to Friday 9AM - 5PM

Društvene mreže

Glavne aktivnosti Agencije su pružanje tehničke i savjetodavne potpore u programima međunarodne i regionalne suradnje

Top