U srijedu 27.11.2019. u Osijeku je započela edukacija pod nazivom „Program osposobljavanja za poslove menadžera za izradu i provedbu EU projekata“.


Edukacija je to u sklopu projekta „Partnerstvom i podrškom do zapošljavanja - PARTNER NET II“ kojeg provodi Javna ustanova Županijska razvojna agencija Osječko-baranjske županije.

Samu edukaciju pružati će Pučko otvoreno učilište Obris, a polaznike nakon 125 sati edukacije čeka završni ispit na kojem će samostalno prezentirati stvarni projektni prijedlog kojeg su izradili uz pomoć novostečenih znanja i vještina.
Ovo je prva grupa edukacije koja se trenutno provodi iz projekta „Partnerstvom i podrškom do zapošljavanja - PARTNER NET II“.

 

Za početak prosinca zakazane su i ugovorene još dvije grupe edukacija - „Program osposobljavanja za poslove Cad operatera“ i „Program osposobljavanja za poslove njegovatelja/ice starijih i nemoćnih osoba“.
Svakako je važno za napomenuti kako su svi polaznici ove edukacije visoko obrazovane nezaposlene osobe koje će polazeći ovu edukaciju steći veću konkurentnost na tržištu rada.

 

 

 

Ured Osijek

Javna ustanova Županijska razvojna agencija Osječko-baranjske županije

Stjepana Radića 4

31000 Osijek

Hrvatska

Tel: +385 31 221 840

Fax: +385 31 221 841

email: regija@obz.hr

web: www.zra.hr

Radno vrijeme od ponedjeljka do petka od 7:30 do 15:30 sati

Ured Bruxelles

Public Institution Development agency of Osijek-Baranja County
Rue Montoyer 18/b
1000 Bruxelles
Belgium
Tel: ++32 2 230 6733
email:  regija@obz.hr
web: www.slavonija.hr/eu
Working hours from Monday to Friday 9AM - 5PM

Društvene mreže

Glavne aktivnosti Agencije su pružanje tehničke i savjetodavne potpore u programima međunarodne i regionalne suradnje

Top