Jučer su predstavnici Ugostiteljsko-turističke škole Osijek u sjedištu Osječko-baranjske županije potpisali Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u iznosu 71,5 milijuna kuna.

Ovo je još jedan projekt u kojem sudjeluju i naši djelatnici, a riječ je o nastavku realizacije aktivnosti regionalnog centra kompetentnosti čime će se povećati kvaliteta školovanja učenika, ali i osigurati kvalitetni kadrovi za budućnost sektora turizma i ugostiteljstva.

 

Riječ je o realizaciji projekta u komu je Ugostiteljsko-turistička škola imenovana za regionalni centar kompetentnosti u sektoru ugostiteljstva i turizma, jedan od šest takvih u Hrvatskoj. To je ujedno jedan od 25 projekata regionalnih centara kompetentnosti u Hrvatskoj među kojima su dva s područja naše županije (drugi je Elektrotehnička i prometna škola Osijek u sektoru elektrotehnike i računarstva).

 

Projekt se 85 posto financira sredstvima iz Europskog socijalnog fonda, a 15 posto iz državnog proračuna, pa dodijeljena sredstva pokrivaju 100 posto prihvatljivih troškova.

 

Pročitajte više

Ured Osijek

Javna ustanova Županijska razvojna agencija Osječko-baranjske županije

Stjepana Radića 4

31000 Osijek

Hrvatska

Tel: +385 31 221 840

Fax: +385 31 221 841

email: regija@obz.hr

web: www.zra.hr

Radno vrijeme od ponedjeljka do petka od 7:30 do 15:30 sati

Ured Bruxelles

Public Institution Development agency of Osijek-Baranja County
Rue Montoyer 18/b
1000 Bruxelles
Belgium
Tel: ++32 2 230 6733
email:  regija@obz.hr
web: www.slavonija.hr/eu
Working hours from Monday to Friday 9AM - 5PM

Društvene mreže

Glavne aktivnosti Agencije su pružanje tehničke i savjetodavne potpore u programima međunarodne i regionalne suradnje

Top