Javna rasprava o Strateškoj studiji utjecaja na okoliš Plana razvoja OBŽ i Nacrtu prijedloga Plana razvoja OBŽ za razdoblje do 2027. godine

 


Osječko-baranjska županija je temeljem članka 16. stavak 3. Uredbe o informiranju i sudjelovanju javnosti i zainteresirane javnosti u pitanjima zaštite okoliša (''Narodne novine'' broj 64/08.), a u svezi članka 23. stavak 1. Uredbe o strateškoj procjeni utjecaja strategije, plana i programa na okoliš (''Narodne novine'' broj 3/17.), objavila javnu raspravu o Strateškoj studiji utjecaja na okoliš Plana razvoja Osječko-baranjske županije za razdoblje do 2027. godine i Nacrtu prijedloga Plana razvoja Osječko-baranjske županije za razdoblje do 2027. godine.


Javna rasprava provodi se javnim uvidom i javnim izlaganjem, a traje 30 dana od 28. listopada do 26. studenoga 2021. godine. S danom početka javne rasprave Strateška studija i Nacrt prijedloga Plana razvoja bit će dostupni na internetskoj stanici Osječko-baranjske županije.


Javnost i zainteresirana javnost, u razdoblju trajanja javne rasprave, može obaviti javni uvid u Stratešku studiju i Nacrt prijedloga Plana razvoja svakog radnog dana od 8:00 do 15:00 sati u prostorijama Upravnog odjela za investicije i razvojne projekte Osječko-baranjske županije, Ribarska 1/IV Osijek.


Javno izlaganje o Strateškoj studiji i Nacrtu prijedloga Plana razvoja održat će se 8. studenoga 2021. godine u 12:00 sati u Velikoj vijećnici Osječko-baranjske županije, Županijska 4, Osijek.


U javnoj raspravi mogu sudjelovati sve fizičke i pravne osobe, odnosno zainteresirana javnost koja za vrijeme trajanja javne rasprave može davati prijedloge, mišljenja i primjedbe, koji se mogu:
• upisati u knjigu primjedbi koja će biti izložena na mjestu javnog uvida,
• dati u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja,
• dostaviti u pisanom obliku na adresu: Osječko-baranjska županija, Upravni odjel za investicije i razvojne projekte, Ribarska 1/IV, Osijek i
• dostaviti na adresu elektroničke pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., zaključno s 26. studenoga 2021. godine.


Svi prijedlozi, mišljenja i primjedbe moraju biti napisani čitko i razumljivo, uz ime i prezime, adresu i potpis podnositelja. Prijedlozi, mišljenja i primjedbe koji ne budu dostavljeni u roku i čitko napisani neće se uzeti u razmatranje.
Javna ustanova Županijska razvojna agencija Osječko-baranjske županije, kao izrađivač Nacrta prijedloga Plana razvoja, poziva sve zainteresirane da se uključe u javnu raspravu.

 

Prilog:  Obavijest o javnoj raspravi o Strateškoj studiji utjecaja na okoliš i Nacrtu prijedloga Plana razvoja Osječko-baranjske županije

Ured Osijek

Javna ustanova Županijska razvojna agencija Osječko-baranjske županije

Stjepana Radića 4

31000 Osijek

Hrvatska

Tel: +385 31 221 840

Fax: +385 31 221 841

email: regija@obz.hr

web: www.zra.hr

Radno vrijeme od ponedjeljka do petka od 7:30 do 15:30 sati

Ured Bruxelles

sbsoffice logo white1

Rue Montoyer 18/b
1040 Bruxelles
Belgium
     
tel: ++32 2 230 6733
mob: ++32 477 164 772
email:  slavonija@slavonija.be
web: www.sbsoffice.eu
facebook
     
Radno vrijeme: Pon-Pet: 9:00 - 17:00
                             Sub-Ned Zatvoreno

Društvene mreže

Glavne aktivnosti Agencije su pružanje tehničke i savjetodavne potpore u programima međunarodne i regionalne suradnje

Izjava o pristupačnosti

Top