Dodijeljene potvrde polaznicima edukacije „Blockchain i kriptovalute u primjeni“

Ispis

 

U Županijskoj komori Osijek 28. listopada dodijeljene su potvrde polaznicima edukacije „Blockchain i kriptovalute u primjeni“.

 

Edukacija se provodila od 22. rujna do 22. listopada u prostorijama Ekonomskog fakulteta u Osijeku. Edukaciju su proveli stručnjaci tvrtke BASE 58 d.o.o. iz Osijeka. Na edukaciji su sudjelovale 22 nezaposlene osobe, koje su iskazale interes za sjecanjem znanja vezanih uz blockchain tehnologije.

 

Cilj edukacije bio je približiti svijet blockchain tehnologije polaznicima te ih na ispravan način pripremiti za korištenje odnosno daljnje samostalno istraživanje o kriptovalutama i snalaženje na financijskim tržištima, odnosno osigurati im dovoljna znanja za kupnju, pohranu i prodaju kriptovaluta.

 

Edukacija je održana u sklopu projekta Partner net 2 - Partnerstvom i podrškom do zapošljavanja koji se financira iz Europskoga socijalnog fonda. Nositelj projekta je Županijska razvojna agencija Osječko-baranjske županije, a partneri na projektu su Centar za poduzetništvo Osijek, HGK – Županijska komora Osijek i HZZ Regionalni ured Osijek.

 

 

View the embedded image gallery online at:
https://www.zra.hr/index.php/partner-net-2/328-dodijeljene-potvrde-polaznicima-edukacije-blockchain-i-kriptovalute-u-primjeni?tmpl=component&print=1&layout=default#sigProIdc0f165df58