3. Gumiranje - putevima Europske Amazone

 

Jedinstveno događanje te najveće i najbolje Gumiranje do sada i ove će se godine održati u Osijeku, u subotu 21. kolovoza! Gumiranje organizira Osječka tvornica ideja u partnerstvu sa Javnom ustanovom Županijskom razvojnom agencijom Osječko-baranjske županije u sklopu projekta Amazon of Europe Bike Trail.


Cilj ovogodišnjeg događanja je promocija zaštićenih prirodnih područja i održivi razvoj unutar rezervata biosfere Mura-Drava-Dunav kroz razvoj cikloturizma.


Gumiranju ove godine pridružujemo i cjelodnevno događanje na Kopiki, oko beach bara Bajta, gdje će se, u očekivanju ekipe s Gumiranja, ljudi moći opustiti na plaži, uz DJ-a, piće, hranu, poklone i Decathlonov sportski kutak za djecu.

 

Samo Gumiranje krenut će od kompe oko 14 sati, a nakon 7 km bicikliranja kroz dravske šume sve do Udičarskog doma u vikend naselju Karašica - Josipovac, šumu mijenjamo rijekom, a bicikl gumom te se 9 km gumiramo prema Kopiki. Dolazak do Bajte predviđa se u popodnevnim satima, a sve će kulminirati večernjim partyjem!

 

Sudionici će se i ove godine moći prijaviti za Gumiranje sa svojim gumenim plovilima po želji, bilo da se radi o ružičastim jednorozima, šarenim donatima ili drugim zanimljivim plovilom. Broj sudionika ograničen je na 100, svi će dobiti prsluk za spašavanje, a spuštanje Dravom odvijat će se pod budnim okom HGSS-a!

Ured Osijek

Javna ustanova Županijska razvojna agencija Osječko-baranjske županije

Stjepana Radića 4

31000 Osijek

Hrvatska

Tel: +385 31 221 840

Fax: +385 31 221 841

email: regija@obz.hr

web: www.zra.hr

Radno vrijeme od ponedjeljka do petka od 7:30 do 15:30 sati

Ured Bruxelles

sbsoffice logo white1

Rue Montoyer 18/b
1040 Bruxelles
Belgium
     
tel: ++32 2 230 6733
mob: ++32 477 164 772
email:  slavonija@slavonija.be
web: www.sbsoffice.eu
facebook
     
Radno vrijeme: Pon-Pet: 9:00 - 17:00
                             Sub-Ned Zatvoreno

Društvene mreže

Glavne aktivnosti Agencije su pružanje tehničke i savjetodavne potpore u programima međunarodne i regionalne suradnje

Izjava o pristupačnosti

Top